-25%

Chiuveta Ceramica UNICAT Blue Sky

(O recenzie client)

1.480,00 lei

”Magia unei dimineți împletită cu bucuria unei noi zile care se așterne liniștită, aducându-ți clipă după clipă bucuria de a trăi”

Chiuvetă din ceramică unicat, lucrată în întregime manual, din gresie albă.

Dimensiuni: d 36.5 cm/ h 15 cm

Pictată cu smalțuri de o calitate superioară și arsă la o temperatură de 1050 grade. Spectacolul dintre ultramarinul  de la interior și galbenul de la exterior, ambele lucioase, îți va aduce un lavoar deosebit, unicat

Se montează pe blat.

Necesită ventil de scurgere inalt D 1 1/4”, pentru lavoare fără preaplin.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

Adaugă la favorite
Adaugă la favorite

Livrare în 48 de ore

Produse handmade

Produse unicat

Manufacturat in RO

Descriere

CHIUVETE din ceramică UNICAT handmade

Designul interior este despre crearea unor spații frumoase și confortabile, care să fie în armonie cu oamenii care le folosesc.

Filozofia Clay Play de a crea ceramică functională provine din experiența personalizată a spațiului. În viața noastră de zi cu zi ne înconjurăm de o mulțime de obiecte și ne desfașurăm activitatea în spații diverse. Aceste experiențe de zi cu zi ne influențează în mod direct – modul în care arată și ne simțim în casele noastre sau la locul de muncă se reflectă asupra bunăstării noastre.

Suntem influențați de forme, de dimensiuni și culori și într-o oarecare măsură devenim un rezultat al lumii în care locuim. Nu putem alege întotdeauna cum arată împrejurimile noastre – nu putem schimba aspectul orașelor sau birourilor noastre, dar putem face mereu aceste alegeri în casele noastre.

Într-o casă în care fiecare detaliu este atent ales în funcție de caracterul său, pur și simplu trăiești mai bine. Credem cu tărie că articolele realizate manual aduc pasiune și autenticitate în viața noastră de zi cu zi. Dacă gândiți și simțiți același lucru, aruncați o privire la ceea ce avem de oferit în magazinul nostru  și veți admira piese din ceramică unicat, realizate cu pasiune pentru artă, pentru frumosul din viețile noastre.

Chiuvetele marca  ClayPlayCeramica sunt obiecte de artă funcțională unicat, lucrate manual în atelierul nostru. Ceea ce face chiuvetele noastre atât de diferite de chiuvetele de serie este estetica lor – chiuvetele pe care le creăm sunt finisate în forme deosebite și culori unice. De asemenea, acestea sunt ușor imperfecte, făcând fiecare piesă complet unică și anulează din sentimentul „fabricat de mașini”.

Chiuvetele noastre sunt perfecte atât pentru băile în stil modern cât și pentru cele rustice.

 

Metode de lucru și materiale

Chiuvetele din ceramică sunt lucrate manual, sculptate și construite cu curbe naturale și texturi variate.

Folosim o serie de argile diferite pentru a crea bazinul, respectiv: gresie albă – cu sau fără șamotă, gresie neagră și argila rosie (lut roșu românesc).

Temperaturile de ardere sunt:

 • prima ardere este la 900 grade
 • a doua ardere cu smalț se face la temperaturi între 1020 și 1100 grade în funcție de smalțul și masa ceramică folosită

Fiecare dintre chiuvetele noastre sunt fabricate și vopsite manual de către artiștii noștri cu cea mai mare grijă, fiecare piesă fiind unică.

 

Caracteristici:

 • Design elegant de artă contemporană europeană modernă
 • Instalare pe blat
 • Dimensiuni standard pentru instalații sanitare
 • Aceeasi durabilitate ca și chiuvetele tradiționale
 • Suprafața este ușor de curățat și durabilă împotriva uzurii
 • Pictate manual concepute pentru a lăsa frumusețea frumuseții băii tale să strălucească
 • Temperaturile de ardere asigură cea mai înaltă calitate posibilă a produsului final.

Pot apărea mici nereguli de culoare / model datorită naturii produselor realizate manual și că produsul finit nu poate fi întotdeauna o reprezentare identică a originalului. De asemenea dimensiunile pot varia cu 0.5-1 cm. Acest lucru face ca fiecare produs să fie unic, cu o atingere personală individuală.

Instrucțiuni de îngrijire:

La curățare folosiți doar detergent ușor. Nu folosiți materiale abrazive.

Livrare

Livrarea se face oriunde în țară și în Europa, prin curier. Costurile cu livrarea se vor calcula separat

Informații suplimentare

Greutate 5.9 kg
Dimensiuni 15 cm

1 recenzie pentru Chiuveta Ceramica UNICAT Blue Sky

 1. Sorin Ioan

  Absolut superbe aceste lavoare. Dau o nota distincta asupra a ceea ce inseamna baia intr-o casa.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *