Termeni și condiții

Pentru participanții la atelierele clayplay.ro

1. Generale
1.1 Workshop-urile noastre au scopul de a vă familiariza cu tehnicile de lucru cu argila, de a vă re-conecta cu arta ceramicii și a îi descoperi măiestria. Scopul final nu este neaparat un vas perfect ci de a descoperi potențialul creator din fiecare si de a vă bucura de creatie si relaxare.
1.2 Vă veți murdari… Mâinile voastre vor fi pline de lut. Avem halate care vă vor proteja hainele, însa de preferat ar fi sa nu vă îmbrăcați cu cele mai bune haine, chiar daca lutul se curăță usor de pe acestea. Aveți posibilitatea să vă schimbați când plecați de la atelier.
1.3 In cazul in care care aveți părul lung vă recomandăm să îl strângeți. De asemenea unghiile lungi vă pot încurca, deoarece pot zgâria piesele la care lucrați.
1.4 Accesul in studio se poate face cu 10 minute inainte de inceperea cursului. Trainerii nostri pregatesc inainte sala si materialele necesare desfasurarii cursului
1.5 In situatii deosebite, trainer-ul care tine cursul poate fi inlocuit cu alt trainer
1.6 Nu incasam TVA la niciunul dintre cursurile noastre.

2. Abonamente
2.1 Abonamentele sunt valabile o luna calendaristica din momentul achizitionarii lor. Acest lucru este valabil si pentru Cupoanele cadou.

3. Inscrieri
3.1 Inscrierile la toate cursurile noastre se fac pe principiul primul venit, primul servit si nu putem garanta participarea dvs la un curs inainte de efectuarea platii.
3.2 Va puteti inscrie la orice curs online pe site-ul www.clayplay.ro selectand cursul dorit, telefonic la numarul 0720640000 sau la email contact@clayplay.ro.
Detaliile referitoare la ora, trainer, tipul workshop-ului le puteti gasi pe site-ul nostru www.clayplay.ro

4. Materiale
4.1 Cursurile includ materialele specificate la fiecare curs in parte. Pentru anumite cursuri este necesar splata suplimentara a arderii sau a altor materiale ce nu sunt incluse. Va rugam cititi cu atentie descrierea fiecarui curs.

5. Arderea
5.1 Nerezervam dreptul de a refuza arderea anumitor piese. Trainerii nostril va vor sfatui in legatura cu ce piese sa ardeti si ce nu.
5.2 Nu garantam rezistenta lucrarilor dvs in timpul arderii. Anumite piese care nu sunt lucrate corespunzator se pot sparge.

6. Politica de anulare
6.1 Cursurile se desfasoara cu un minim de 5 participanti, cu exceptia lectiilor individuale.
In cazul in care un curs se anuleaza, veti primi banii inapoi sau va vom oferi o alternativa de participare la un alt curs.
6.2 În caz de boală (sau boală familială) care împiedică participarea dvs. putem, în mod exclusiv, să ne schimbăm polițica de anulare.
6.3 In conditii speciale, ne rezervam dreptul de a anula un atelier, caz un care veti primi banii inapoi sau vi se va oferi o alternativa de participare la un alt curs.
6.4 Anularile facute cu o zi inaintea cursurilor nu se iau in considerare si banii nu se pot rambursa.
6.5 Cursurile pierdute sunt responsabilitatea dvs și nu pot fi acordate rambursări.

7. Ridicarea lucrarilor
7.1 Lucrarile realizate in studio le putem depozita pentru dvs maxim 3 luni de la terminarea cursului, datorita spatiului mic de depozitare.

8. Comportament general
8.1 Participantilor la cursurile noastre li se cere să acționeze într-un mod care să respecte drepturile altor persoane.
O persoana al cărui comportament este disruptiv pentru clasă sau inadecvat față de ceilalți nu va fi tolerat. În astfel de cazuri, puteti fi rugat să plecati fără recompense pentru taxele pierdute.