Team-Building

Relaxare, creativitate, o experiență unică, deosebită, un respiro de la ritualurile zilnice în timp ce vă consolidați echipa!

Invata ceva nou, relaxeaza-te, conecteaza-te cu tine insuti si cu starea de prezenta prin modelarea lutului!

Teambuilding-urile sunt o ocazie perfecta pentru a intari echipa, a te cunoaste mai bine cu colegii, a petrece timp impreuna si a invata cum sa co-creezi un spatiu placut si eficient.

Toate acestea se realizeaza intr-un mediu unde comunicarea, parteneriatul, ajutorul reciproc, empatia, respectul, creativitatea, starea de prezenta, rabdarea, detasarea si acceptarea greselii sunt elemente importante pentru a functiona ca o adevarata echipa.

Te invitam intr-o calatorie in care vei experimenta toate aceste lucruri!

Te vom invata cum sa dai forma unei bucati de lut. Incepem cu framantatul, apoi cu aruncarea pe roata, procese care te vor ajuta sa te eliberezi de stres.

Continuam cu imprietenirea mainilor si conectarea cu bucata de pamant. Tu esti Creatorul care da forma si viata, pas cu pas.

Urmeaza miscarile de ridicare si coborare a lutului, care necesita forta si blandete, sustinere si relaxare. Poti sa simti tot ceea ce vezi!

Vei crea un spatiu in mijlocul bilei de lut, care va contine esenta vasului. Rabdarea iti este pusa la incercare cand subtiezi peretii. Frica de a gresi trebuie invinsa pentru a putea continua creatia. La fiecare atingere, lutul este din ce in ce mai fragil.

Iti privesti opera, cu peretii inegali. Inveti sa fii bland cu tine, este prima data si totusi ai reusit. Perfectiunea nu exista! Inveti sa te opresti inainte de a strica totul.

Noi lut avem, e nevoie doar de curajul tau!

Dupa ce ai invatat si experimentat atatea lucruri despre lut si despre tine, vine vremea sa le pui in practica alaturi de coechipieri. Aceeasi rabdare, atentie si prezenta le oferi acum intregii echipe. Si asa invatati cu totii sa cresteti si sa fiti mai eficienti impreuna.

Putem organiza team building-uri de 2, 4, 6 sau 8 ore, in functie de preferintele tale. Workshop-ul va fi customizat si poate cuprinde una sau mai multe tehnici de modelaj/olărit și decorare.

Iti punem la dispozitie toate materialele, instrumentele si materiile prime necesare, precum si unul sau doi traineri care te vor ghida pe tot parcursul evenimentului. Pretul variaza in functie de pachetul ales.