Termeni și condiții

1. Date despre compania care deţine Site-ul şi care operează Magazinul online
Magazinul online găzduit de Site-ul www.clayplay.ro este deţinut de Clay Play S.R.L., având sediul în Bucureşti, Bd Alexandru Obregia nr 33 Bl O3 Sc 4 parter ap 123, Sector 4, înmatriculată la Registrul Comerţului din Bucureşti sub nr. J40/9085/2015 având CUI : 34812452. Magazinul online este operat în conformitate cu prevederile acestor Termeni şi Condiţii, care se completează cu prevederile legii aplicabile.

2. Pașii necesari pentru a comanda un produs din Magazinul nostru online sunt:
2.1 Crearea unui cont de utilizator
Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.
Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
2.2 Plasați o comandă pe Site trecând prin checkout-ul din magazinul nostru sau, alternativ, ne puteți apela și comandați prin telefon, iar dispozițiile pentru achiziția online se vor aplica în același mod. Puteți plăti prin card de debit sau de credit sau la livrare.
2.3 Când comanda dvs. este plasată la noi la sfârșitul procesului de plată online vă vom trimite un e-mail pentru a confirma că am primit comanda. Această confirmare a comenzii nu înseamnă totuși că comanda dvs. a fost acceptată de noi.
2.4 Vă putem trimite un e-mail pentru a ne spune că nu acceptăm comanda. Aceasta este de obicei din următoarele motive:
(A) mărfurile nu sunt disponibile
(B) nu putem obține autorizația pentru plata dvs.
(C) nu vi se permite să cumpărați bunurile
(D) a existat o eroare de către noi cu privire la prețul sau descrierea mărfurilor și în cazul în care prețul a fost introdus incorect din greșeală în Magazin, atunci vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa despre prețul corect
2.5 Vom accepta comanda dvs. doar atunci când vă vom trimite un e-mail care confirmă acest lucru (e-mail de confirmare).
2.6 Atunci când plasați o comandă pe Site, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că toate informațiile pe care ni le furnizați sunt corecte, deși apreciem că din când în când pot apărea erori. Prin urmare, asigurați-vă că aveți suficient timp să citiți și să verificați comanda înainte de a o trimite. Corectați erorile înainte de a finalize comanda.

3. COMENZI
3.1 Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON. Societatea Clay Play SRL nu este platitoare de TVA.
3.2 Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.
3.3 Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult 3 zile lucratoare.
3.4 Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Clay Play SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Clay Play SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
3.5 Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.
3.6 Clay Play SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.
3.7 În timp ce încercăm să ne asigurăm că:
3.7.1 toate greutățile, dimensiunile și măsurătorile stabilite pe site sunt cât se poate de exacte, pot exista mici variații.
3.7.2 culorile mărfurilor noastre sunt afișate la fel de precis pe Site, culorile reale pe care le vedeți pe calculatorul dvs. pot varia însa in funcție de monitorul pe care îl utilizați.
3.7.3 Orice bunuri vândute la prețuri reduse, ca rămășițe sau substandard, vor fi identificate și vor fi declarate ca fiind vândute ca atare pe Site. Este posibil ca aceste bunuri să nu fie neapărat în stare perfectă, așa că vă rugăm să verificați dacă acestea sunt de o calitate satisfăcătoare pentru utilizarea lor specifică.
3.7.4 Orice nivel de stoc care poate fi declarat în paginile magazinului este doar un ghid. Dacă nivelurile sunt insuficiente pentru a finaliza comanda, atunci vă rugam sa ne contactati

4 LIVRAREA
4.1 Livrarea se va efectua prin intermediul Curierului ales la libera sa apreciere de către Vânzător
Daca preferati o anumne firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda!
4.2 Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării Comenzii, si confirmate ulterior prin e-mail-ul de confirmare. Prin finalizarea și plasarea Comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu Prețul Produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.

5. POLITICA DE RETUR
5.1 Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 30 zile de la data livrarii, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.7clayplay.ro
Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.
Dreptul de retur in termen de 30 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.
Pentru returnarea unui produs, indiferent de motiv, va rugam sa ne contactati prin email contact@clayplay.ro
Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs. Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre Office Direct.

6. Confidentialitatea datelor personale
6.1 Clay Play SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, data nasterii, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Clay Play SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.
6.2 Clay Play SRL nu va cere niciodata datele contului dvs bancar sau alte coduri de securitate!

7. Alti Termeni
Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Clay Play SRL pentru utilizarea acestui site.
Clay Play SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.
In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.
Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.