You are currently viewing GRATUIT! O sedinta de olarit pentru parintii care ne trec pragul!

GRATUIT! O sedinta de olarit pentru parintii care ne trec pragul!

Am fost acum ceva timp cu Ana, fetita mea, la niste ateliere de circ, la Funny Circus, pe care de altfel, vi le recomand cu drag! Ana inca mai este indragostita de ele, din pacate insa nu prea mai avem timp sa mergem.

Acolo, stateam cu ea, o admiram si cateodata o mai incurajam – sau asa credeam eu- cu cate un „HAI CA POTI”. S-a intamplat ca intr-o zi, lucra la trapez, si, da, din ala cum vedeti la circ si chiar este pus destul de sus, la vreo 1 metru si jumatate de sol si trebuia doar sa intinda cate un picior pe rand, in fata si in spate. Si se balanganea toata. Eu de jos strigam incurajatoare „Hai iubita, intinde piciorul mai sus!” La care, ea zice „Ah, da?! Ia vino tu si intinde piciorul!” Si avea doar 6 ani…

De abia asteptam sa ma urc si eu. M-as fi dat si pe esarfe un pic, dar dupa trapez mi-a trecut.

M-am urcat si nu doar ca m-am balanganit intr-un mare fel, dar dupa 5 minute de intins ba piciorul ala ba celalalt, cand m-am dat jos, ma dureau si mainile si picioarele al naibii de tare. Pentru mine acela a fost momentul in care, pana nu am facut nu am mai zis nimic. Am invatat sa tac malc. :))))

Ce legatura are asta cu Clay Play?

Pai, fara suparare, vazand cum e la sus la trapez, si vazand cum, mai ales la olarit, dati indicatii copiilor mai la stanga, mai la dreapta, mai asa, mai asa, va oferim, GRATUIT, o sedinta de olarit! Puteti beneficia de aceasta sedinta cand veniti cu copiii vostri sau puteti veni intr-o zi separat!

Nu se pot intampla decat cateva lucruri. Toate bune!

Va puteti indragosti de lut.

Va veti relaxa cu adevarat.

Veti mai vrea sa veniti din nou.

Veti vedea ca nu e chiar asa, mai la stanga, mai la dreapta, mai tare, mai incet, si veti fi mai ingaduitori 🙂

Ei chiar incerca. Si chiar se bucura. Si chiar nu este atat de usor cat pare! Va spune un om care, dupa o luna de olarit, a plans de bucurie cand a reusit sa centreze cu adevarat lutul pe roata!

Va mai propun  sa participati din cand in cand cu ei la joaca. o sa va bucurati si o sa va relaxati mai mult decat credeti. Bucuria va fi nespusa de ambele parti! Avem doua duminici pe luna Ateliere in familie. Sau, cand veniti cu ei, luati-va din cand in cand si voi cate un bilet!

Stiu, cateodata avem nevoie de un moment de relaxare fara ei. Ii aducem la un atelier si iesim afara sa bem o cafea, sau un ceai, in liniste. Insa stiu din experienta de mama si cat de bucurosi sunt copiii atunci cand va jucati cu ei. Asa ca, jucati-va cu ei cu lut! Modelati impreuna. Jucati-va cu lut!

Va asteptam cu drag! Iar de nu vreti sa veniti, data viitoare atelierul va costa dublu! 🙂