Fără creativitate nu există soluţii la probleme, nu există o viziune a viitorului, nu există găsirea oportunităţilor şi fructificarea lor, nu există alternative, nu există exprimarea fiinţei umane la întregul ei potenţial.Pera Novacovici

In era vitezei, da-ti timp sa te opresti.
Sa te bucuri.
Sa creezi. Liber.
Fara teama de a gresi, fara sa te gandesti si sa iti pui intrebari ce va iesi.
Cu incredere si pasiune. Pentru ca orice are un strop de suflet este un miracol.
Te invitam sa te joci.
Cu Pamantul, cu panza si culorile. Cu creionul, cu pensula.
Sa fii copil, in caz de esti adult.
Sa iti manifesti bucuria, in caz de esti copil.
Sa iti dai voie.
Sa te lasi purtat de imaginatie acolo unde te poarta ea.

La infinit.

Ateliere Olarit pentru copii si adulti

Ceramica unicat marca Clay Play

Ateliere olarit

Vino si tu sa te bucuri de magia unui bulgare de pamant!

Coaching pentru Copii

Ascultare?! Nonjudecata?! Incredere?! Ceea ce ar trebui sa invitam cu totii de mici copii!

Scoala altfel

In Saptamana Altfel venim la tine la scoala!

Atelier de Olărit

Creativitate, bucurie, conectare cu ajutorul unui mesteșug vechi de mii de ani!

Vei lucra la roata de olărit sub indrumarea unui trainer. Fiecare participant va lucra individual la roata de olărit pe parcursul unei ore intregi!

Vei invăța miscările de baza in olărit: centrarea, deschiderea vasului, inalțarea vasului si subțierea pereților, crearea formei finale a vasului.

Iți poți personaliza unul dintre vasele create de tine prin colorare/pictare cu engobe (pigmenți ceramici) sau poti glazura obiectul dupa prima ardere. În final, vei avea un vas funcțional.

Costul unei sesiuni de olărit este 90 lei și sunt incluse toate materialele, îndrumarea continuă a unui trainer, pigmenții ceramici folosiți pentru decorare si cele două arderi ale unuia dintre vasele create.

Atelierul se adreseaza oricărei persoane, copil sau adult, care dorește să se relaxeze, să creeze si să își modeleze visele la olărit.

mindfulness
atelier de olarit

Mindfulness la olarit

Poti experimenta starea de mindfulness intr-un cadru diferit. Te conectezi cu pamantul si simti bucuria creatiei!

Una dintre starile de care am uitat multi dintre noi zi de zi este starea de PREZENȚĂ. Să fim prezenti cu adevarat indiferent de ce activitate desfasuram. Sa uitam de rezultatul final, sa constientizam fiecare miscare pe care o facem, sa simtim. Fie ca doar pasim sau meditam sau il ascultam pe cel de langa noi, sa fim pur si simplu prezenti.

Lutul ne ofera conectarea cu pamantul in cea mai pura forma a lui, iar miscarile pe care le facem, fie pentru a il centra, a il ridica, a il subtia, a il gauri, a il strange, a il desface, ne conecteaza cu noi insine si cu esenta divina din noi. Ne conecteaza cu creatia, cu bucuria de A Fi. Doar atat!

Ateliere ceramica decorativa

O ocazie unica să te familiarizezi cu tehnicile de olarit sau modelaj in lut într-o atmosferă relaxantă și creativă.
Poti veni la Clay Play sa te joci cu lutul fie ca esti incepator, ai mai lucrat la roata olarului, sau te pricepi bine de tot si vrei sa exersezi.
In prezenta unui trainer vei invata sa:

-pregatesti lutul pentru olarit
-construiesti un vas pe rotativa manuala, din suluri de luT
-sa intinzi foi din lut si apoi sa creezi formele pe care le doresti
-decorezi un vas cu pigmenti speciali pentru ceramica
-sa glazurezi un obiect din ceramica creandu-ti propriul design

Te asteptam sa vii sa te murdaresti (chiar te vei murdari), singur sau impreuna cu gasca ta de prieteni, sa simti parfumul lutului, vibratia lui, sa fii pregatit sa te joci si iti garantam ca te vei intoarce!

Pictura pe ceramica

Clay Play Ceramica iti ofera o gama larga de produse din ceramica lucrate in atelierul propriu, gata arse, tocmai bune de pictat sau glazurat.

Fiecare produs este unicat. Poti alege o vaza, o cana, o farfurie, un magnet, un cosulet, o figurina etc din lut, pe care sa o pictezi cu vopsea pe baza de apa sau cu engobe si glazuri speciale pentru ceramica.

Iti punem la dispozitie toate materialele necesare pentru a iti crea obiectul exact asa cum iti doresti si te vom invata tot felul de tehnici de lucru care iti vor incita imaginatia si te vor face sa revii la noi, de fiecare data, cu bucurie si entuziasm!
In cazul in care vrei sa iti creezi obiectul din lut chiar tu, de la zero, o poti face!
Programeaza-te la o ora de olarit sau modelaj, creeaza obiectul apoi hai sa il pictezi! Iti promitem ca cea mai buna cafea bauta vreodata este cea pe care o bei dintr-o cana facuta chiar de tine!

Team Building

Relaxare, creativitate, o experiență unică, deosebită, un respiro de la ritualurile zilnice în timp ce vă consolidați echipa!

Vă invităm la o zi plină de imaginație în care puteți experimenta diferite tehnici de lucru cu lutul: olărit, tehnici modelaj fără roata olarului, călătorii fascinante prin ceramica tradițională românească și nu numai! .
Putem organiza team building-uri de 2, 4, 6 sau 8 ore în funcție de ceea ce vă doriți.
Workshop-ul va fi customizat în funcție de preferințele dvs, cuprinzând una sau mai multe tehnici de modelaj/olărit și decorare.
Vă punem la dispoziție toate materialele, instrumentele si materiile prime necesare lucrului precum și unul sau doi traineri ce vă vor fi la dispoziție pe toată durata evenimentului.
Toate piesele create vor fi arse și le puteți ridica de la noi în aprox 3-4 săptămâni.
Prețul variază în funcție de pachetul ales. Cere o oferta personalizata!

activitati pentru copii