[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topExtraSpaced” bottom_spaced=”bottomExtraSpaced” skin=”dark” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”6443″ back_color=”#3d3834″ back_video=”” video_settings=”” parallax=”0.2″ parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”1/1″ align=”center” vertical_align=”inherit” border=”no_border” cell_padding=”default” animation=”no_animation” text_indent=”no_text_indent” highlight=”no_highlight” background_color=”” opacity=”” inner_background_color=”” background_image=”” el_class=”” el_style=””][bt_header superheadline=”Tabere de coaching pentru copii si parinti” headline=”Creative Coaching Camp Family” headline_size=”extralarge” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”Tabere de coaching in familie” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_button text=”Vezi taberele noastre!” icon=”fa_f105″ url=”http://www.taberedecoaching.ro/taberecopii/” target=”no_target” style=”Filled” icon_position=”Right” color=”Accent” size=”Medium” width=”Normal” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_button][/bt_column][/bt_row][/bt_section][bt_section layout=”boxed” top_spaced=”topSpaced” bottom_spaced=”bottomSemiSpaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_header superheadline=”” headline=”Draga parinte” headline_size=”large” dash=”bottom” dash_style=”btAccentDash” subheadline=”Stiu ca vrei sa cresti un copil fericit, care sa devina adultul fericit si implinit de maine. Stiu ca faci eforturi pentru asta.

Stiu ca iti pui intrebari: Oare e bine ce faci?! Oare cum sa abordezi o situatie sau alta?!Cum este cel mai bine pentru copilul tau? Ce sfat sa ii dai? Cum sa faci sa sufere cat mai putin? Oare esti un parinte bun? Cum sa faci sa nu iti mai iesi din fire? Spre ce sa iti indrumi copilul? Pana unde sa mergi cu limitele? Cum sa faci sa ii dai tot ce este mai bun si mai pretios in tine? Cum sa faci sa nu mai treaca prin greutatile prin care ai trecut tu? Cum sa il inveti sa se comporte atunci cand este nedreptatit? Sa ii spui ca lumea asta in care traim este un loc minunat sau ca este un loc plin de pericole? Sa il lasi sa cada sau sa il ajuti sa se ridice?
Intrebarile sunt multe… Si raspunsurile si mai multe…

Te invitam Taberele de Coaching pentru copii si parinti. Vom lucra impreuna, copii si parinti, dar si separat.
Nu iti vom servi raspunsuri. Nu iti vom da retete, pentru ca pur si simplu nu credem ca exista. Poate ca la sfarsitul celor 3 zile vei pleca cu mai multe intrebari decat ati venit.

Atunci CE VOM FACE?!

Vom pune bazele unei relatii constiente intre noi si copiii nostri, bazele unui parteneriat in care nimeni nu detine adevarul absolut. Vom constientiza ca NOI NU SUNTEM COPIII NOSTRI, insa alaturi de ei putem avea cea mai autentica si mai constienta relatie din viata noastra.

Ii vom descoperi pe ei, copiii nostri, si vom invata sa ii iubim si sa ii acceptam pentru CEEA CE SUNT, nu pentru ceea ce fac. Si vom face poate primul pas catre cresterea noastra, a parintilor, alaturi de copiii nostri. Ne vom da jos mastile si vom trai starea de prezenta, in care doar Suntem. Vom face multe exercitii de conectare si autocunoastere si mai putina teorie. Vom descoperi ca suntem perfecti in imperfectiunea noastra. Vom constientiza ca acesti copiii pe care ii avem langa noi, au venit sa ne repuna pe drumul nostru, sa ne traga de maneca, sa ne oglindeasca ranile nevindecate pe care le purtam cu noi ani si ani. Vom experimenta 3 zile de traire autentica, in care noi si copiii nostri ne vom da voie doar SA FIM, in AICI SI ACUM.

Ne adresam parintilor si copiilor cu varsta intre 8-14 ani, pentru a putea crea un cadru cat mai constient si autentic.” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_hr top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSmallSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_hr][bt_button text=”Rezerva-ti acum un loc in taberele Creative Coaching Camps 2019!” icon=”” url=”http://www.taberedecoaching.ro/taberecopii/” target=”no_target” style=”Filled” icon_position=”Right” color=”Accent” size=”Big” width=”Full” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_button][/bt_column][/bt_row][/bt_section]