fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pictura pe Ceramica. Recomandat adultilor si copiilor +5 ani

iunie 29, 2019 @ 1:00 pm - 5:00 pm

|Eveniment Recurent (Vezi toate)

Un eveniment care are loc la 1 saptamani that incepe la 1:00pm in fiecare vineri, si care se repeta pana la data de iunie 28, 2019

Un eveniment care are loc la 1 saptamani that incepe la 1:00pm in fiecare sâmbătă, si care se repeta pana la data de iunie 29, 2019

45lei
Atelier de pictura pe ceramica

Există multe tehnici de decorare a ceramicii. Îți propunem un atelier de decorare prin pictarea cu pigmenti ceramici si glazuri pe piese din ceramică arsă realizate in atelierul nostru.

Efectele pictării cu glazuri sunt dintre cele mai surprinzatoare, iar dupa arderea la temperaturi înalte vei avea un obiect funcțional unic.  La Clay Play Ceramica poți găsi o gamă largă de piese din ceramică create in atelier, gata să fie decorate si pictate in stilul tău unic. La final vei avea un element unic de decor acasă, pictat pentru a se potrivi cu noua sa casă și făcut din inimă.  Îți poți lăsa imaginația să te conducă la stilul ceramic perfect – modern, tradițional sau făcând parte dintr-o altă cultură… Odată ce îți găsești inspirația, posibilitățile sunt nesfârșite.

Timp de lucru: 60 min.

Cost: 45 lei + costul obiectului ales pentru decorare (acesta va fi achitat la atelier)

Parinții insoțitori ni se pot alatura in funcție de spațiul rămas disponibil, cu excepția acelora care achiziționează bilet.

Atelierul se adresează adulților creativi si copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Toate materialele folosite precum si arderea cu glazuri sunt incluse în cost.

Notă: Pentru achizitionarea unui bilet la atelierele noastre NU este necesara crearea unui cont. Este necesar sa fii de acord cu Termenii si conditiile atelierelor si politica de confidentialitate numelui.

Loc de întâlnire

Atelier ClayPlay
Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google

Bilete

Tickets are not available as this eveniment has passed.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.