fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pachet de Vacanta. Olarit, Modelaj si Pictura +8 ani si adulti

august 28, 2019 @ 1:00 pm - 3:00 pm

|Eveniment Recurent (Vezi toate)

Un eveniment care are loc la 1 saptamani that incepe la 1:00pm in fiecare marți and miercuri, si care se repeta pana la data de august 28, 2019

Un eveniment care are loc la 1 saptamani that incepe la 5:00pm in fiecare joi, si care se repeta pana la data de august 29, 2019

Un eveniment care are loc la 1 saptamani that incepe la 10:00am in fiecare sâmbătă, si care se repeta pana la data de august 31, 2019

145lei
olarit

Pachet de Vacanta recomandat copiilor +8 ani si adultilor creativi. 

Iti propunem ateliere creative la pachet 🙂  poti participa singur, in familie sau impreuna cu prietenii, de esti copil sau adult iti garantam distractia.

1.Atelier de olarit  – 90 de minute in care experimentezi olaritul (cost 80 lei) cu ajutorul unui trainer vei invata miscarile de centrare, ridicare si formare a unui vas la roata de olarit. In cost sunt incluse materialele si ustensilele folosite (lut, engobe, ebosoare, glazuri) si cele doua arderi ale vasului pe care il creezi, pentru a avea la final un vas functional.

  • Daca dai dovada de indemnare si creezi mai multe vase, atunci vei mai achita la atelier 30 lei/lucrare – costul arderilor pentru fiecare vas in plus.

2. Atelier de Modelaj – 90 de minute  (cost 80 lei) in care descoperi ca ceea ce ai creat la roata de olarit poti crea si cu mana. Vei invata diferite tehnici stravechi de ridicare a unui vas cu mana din suluri de lut, placi, o bucata de lut pe care o gauresti si prin ciupire si modelare deschizi si formezi vasul. Sau poti combina toate aceste tehnici si vei putea ajunge la forme sculpturale la care poate nici nu te-ai gandit 🙂 Apoi, iti poti picta si decora lucrareain stilul tau propriu. In cost sunt incluse materialele si ustensilele folosite (lut, engobe, ebosoare, glazuri) si cele doua arderi ale vasului pe care il creezi, pentru a avea la final un vas functional.

Toate piesele create la aceste ateliere vor trece prin proba focului, la o temperatura de peste 1000 de grade, astfel la final vei avea  lucrari funcționale pe care le vei putea folosi si peste 100 de ani 🙂

Cost total ateliere: 160 lei

Cost Promotional Pachet : 145 lei  – REDUCERE 10%.

Valabilitatea pachetului este intre 18.06-31.08  in zilele stabilite.

Biletul se achizitioneaza din sectiunea Bilete pentru fiecare zi dorita.

*Dacă in timpul atelierului ai dat dovadă de îndemnare și ai realizat mai multe obiecte și nu poți renunța la niciunul dintre ele, atunci fiecare obiect suplimentar cu ardere costă 30 lei.

Atelierul se adreseaza oricărei persoane, copil sau adult, care dorește să se relaxeze, să creeze si să își modeleze visele la olărit.

Nota: Pentru achiziționarea unui bilet la atelierele noastre NU este necesară crearea unui cont. 

Este necesar sa fii de acord cu Termenii si condițiile atelierelor si politica de confidentialitate a numelui.

 

Loc de întâlnire

Atelier ClayPlay
Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google

Bilete

Tickets are not available as this eveniment has passed.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.