fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Modelează-ți liber visele. Atelier fară limită de vârstă

22 februarie 2020 @ 11:00 - 12:00

|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 11:00am on sâmbătă, repeating until 29 februarie 2020

50Lei
olarit

Hai la un atelier altfel, în care îți lași mâinile să îți modeleze imaginația! ATELIER FĂRĂ LIMITĂ DE VÂRSTĂ

Un atelier în care nu te ingrădește nimeni si nimic, unde te poți juca cu lutul liber, spontan, într-un  cadru lipsit de judecată si evaluare Modelajul în lut îți permite să lucrezi liber, doar cu mainile pe masa de lucru. Bazându-te, ca și in alte activități creative, pe acțiuni repetitive si un nivel de îndemanare ce poate fi mereu îmbunatățit, dar mai ales pe instict 🙂

Avem nevoie, atât noi adulții, dar mai ales copiii, de posibilitatea de a ne exprima creativitatea liber, de a invața prin experimentare, descoperind cum fiecare greșeală ne aduce cu un pas mai aproape de reușită.

Așa că, te așteptăm să creezi liber, să faci greșeli pe măsură ce creezi sau să îți dai seama că ideea ta inițială nu funcționează așa cum credeai. Nicio problemă! Așa vei invăța să devii mai prezent pe măsura ce vei încerca să abordezi creația ta dintr-o altă perspectivă până când vei atinge obiectivul final. Noi vom fi lângă tine pe post de observatori, iar la sfarsitul orei te vom intreba un singur lucru:

Detalii atelier:
Durata: 60 minute
Costul atelierului cuprinde argila si uneltele folosite.

*Dacă ai dat dovadă de îndemnare și ai realizat un obiect la care nu poți renunța, atunci va mai fi un cost suplimentar de 30 lei/piesă pentru ardere si se achită la atelier.

Nota: Pentru achiziționarea unui bilet la atelierele noastre NU este necesară crearea unui cont. Este necesar sa fii de acord cu Termenii si condițiile atelierelor si politica de confidentialitate a numelui.

Detalii

Data:
22 februarie 2020
Timp:
11:00 - 12:00
Preţ:
50Lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Clay Play Ceramica
Telefon:
0720 640 000
Email:
contact@clayplay.ro

Loc de întâlnire

Atelier ClayPlay
Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.