fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Lansare Concept ”Modeleaza-ti liber visele”. Atelier de Modelaj fara limita de varsta

2 februarie 2019 @ 10:00 - 12:30

Gratuit
Modeleaza-ti liber visele la Clay Play

Te așteptăm in data de 2 februarie de la ora 10.oo timp de doua ore jumatate la prezentarea conceptului ,,Modeleaza-ți liber visele. Atelier fara limita de varsta”

Vom lansa un nou concept de atelier fara limita de varsta, un atelier Free Style, in care poti experimenta singur, in gasca sau in famile fara nicio ingradire. Un atelier unde te poți juca cu lutul liber, spontan, într-un cadru lipsit de judecată si evaluare.

Te așteptăm să creezi liber, să faci greșeli pe măsură ce creezi sau să îți dai seama că ideea ta inițială nu funcționează așa cum credeai. Nicio problemă! Așa vei invăța să devii mai prezent pe măsura ce vei încerca să abordezi creația ta dintr-o altă perspectivă până când vei atinge obiectivul final.

Într-o lume în care totul se face urmand reguli stricte, tematici, cerințe specifice este important să exersezi in mod constant starea de libertate a exprimării pentru a avea beneficii cu adevărat. Acceptarea greșelii, învățarea prin observare directă, dezvoltarea creativității, înțelegerea faptului că doar prin repetiție devii mai bun în ceea ce faci, intr-un cadru lipsit de competitivitate, unde nonjudecata si exprimarea libera sunt un must, sunt elemente care contribuie la crestera armonioasa a copiilor si sunt unelte cu adevarat terapeutice pentru adulti.

Unde? La OK Center, strada Traian nr 1

Cost participare  GRATUIT, pe baza de rezervare

Rezerva-ti locul in sectiunea bilete

Detalii

Data:
2 februarie 2019
Timp:
10:00 - 12:30
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:

Organizator

Clay Play Ceramica
Telefon:
0720 640 000
Email:
contact@clayplay.ro

Loc de întâlnire

OK Center
Strada Traian nr 1
Bucuresti, sector 3
+ Harta Google
Sit web:
www.okcenter.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.