fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Eveniment ,,Modelează-ți liber visele”. Atelier Free

martie 23, 2019 @ 10:00 am - 12:00 pm

Gratuit

Hai, sambata 23 martie sa petreci creativ doua ore jumatate modeladu-ti visele din lut!

,,Modeleaza-ți liber visele” este un atelier fara limita de varstă.

Unde? – Ok Center, str. Traian nr.1

Cost participare  GRATUIT, pe baza de rezervare

Rezerva-ti locul in sectiunea bilete

,,Modeleaza-ți liber visele” este un nou concept de atelier fara limita de varsta, un atelier Free Style, in care poti experimenta singur, in gasca sau in famile fara nicio ingradire. Un atelier unde te poți juca cu lutul liber, spontan, într-un cadru lipsit de judecată si evaluare.

Te așteptăm să creezi liber, să faci greșeli pe măsură ce creezi sau să îți dai seama că ideea ta inițială nu funcționează așa cum credeai. Nicio problemă! Așa vei invăța să devii mai prezent pe măsura ce vei încerca să abordezi creația ta dintr-o altă perspectivă până când vei atinge obiectivul final.

Într-o lume în care totul se face urmand reguli stricte, tematici, cerințe specifice este important să exersezi in mod constant starea de libertate a exprimării pentru a avea beneficii cu adevărat. Acceptarea greșelii, învățarea prin observare directă, dezvoltarea creativității, înțelegerea faptului că doar prin repetiție devii mai bun în ceea ce faci, intr-un cadru lipsit de competitivitate, unde nonjudecata si exprimarea libera sunt un must, sunt elemente care contribuie la crestera armonioasa a copiilor si sunt unelte cu adevarat terapeutice pentru adulti.

Nota: Daca ai participat la un alt eveniment organizat de noi, te rugam sa lasi posibilitatea si altor doritori creativi sa rezerve un loc. Pe tine te asteptam la Clay Play Ceramica str. Nerva Traian nr.2-4, sa folosesti cardul cadou pe care l-ai primit la evenimentul anterior.

Multumim pentru intelegere!

Detalii

Data:
martie 23, 2019
Timp:
10:00 am - 12:00 pm
Preţ:
Gratuit
Eveniment Category:

Organizator

Clay Play Ceramica
Telefon:
0720 640 000
Email:
contact@clayplay.ro

Loc de întâlnire

OK Center
Strada Traian nr 1
Bucuresti, sector 3
+ Harta Google
Sit web:
www.okcenter.ro

Bilete

Tickets are not available as this eveniment has passed.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.