fbpx
Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Atelier Senzorial de Modelaj cu Lut, recomandat copiilor +2 ani

octombrie 26, 2019 @ 10:00 am - 11:00 pm

|Eveniment Recurent (Vezi toate)

Un eveniment care are loc la 1 saptamani that incepe la 10:00am in fiecare sâmbătă, si care se repeta pana la data de decembrie 28, 2019

30lei
atelier de modelaj

Daca esti parinte sau nu 🙂 dar ai un copilas si nu prea stii cum sa-l faci sa nu se plictiseasca, te asteptam impreuna cu el la Clay Play sa va jucati impreuna decoperindu-va simturile.

Modelajul cu lut este o experiență multi-senzorială. Copiii iubesc senzația  pe care o simt la la atingerea lutului care le permite să se murdareasca într-un mod acceptat si creativ. Se întâmplă că este și o experiență terapeutică minunată.

Atingerea si framantarea lutului permite copiilor să elibereze multe sentimente agresive pe care le pot avea într-o manieră social acceptabilă. Ei pot lovi și presa, prinde și frământa și chiar sa creeze diferite scenarii cu personaje.

Jocul cu lut este benefic pentru mușchii copiilor și pentru coordonarea motricitatii fine. Bucatile mai mari sunt folosite deoarece lutul este solid și dă o anumita rezistență. Copiii trebuie să-și folosească toți mușchii pentru a face ceea ce doresc. Controlul motricitatii lor fine se dezvolta prin exercitiu, iar lutul ajuta foarte mult in acest sens 🙂

Detalii atelier:
Durata: 60 minute
Cost: 30 lei

Nota: Pentru achiziționarea unui bilet la atelierele noastre NU este necesară crearea unui cont. Este necesar sa fii de acord cu Termenii si condițiile atelierelor si politica de confidentialitate a numelui.

Organizator

Clay Play Ceramica
Telefon:
0720 640 000
Email:
contact@clayplay.ro

Loc de întâlnire

Atelier ClayPlay
Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.