fbpx
ClayPlay.ro

Targuri si expozitii


Vezi Calendarul Evenimentelor

Mega Image Baneasa Concept Store – coltul romanesc

Mega Image a deschis cel de-al patrulea Concept Store din Bucuresti, in Baneasa. Situat pe Soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 83 – 87.
Noul magazin integreaza toate conceptele speciale, deja consacrate in magazinele Concept Store Mega Image, precum Equilibrium Health & Wellness, Wine Gallery, Gusturi Romanesti si insula Angst, precum si intreaga sortimentatie de produse congelate din magazinul AB Cool Food. Pe langa acestea, un nou concept este inaugurat cu ocazia deschiderii magazinului – Fromagerie.
Demonstratia de modelaj-ceramica neolitica avuta de Clay Play la coltul romanesc a incantat privirile clientilor noului magazin Mega Image, acestia bucurandu-se de tradiile romanesti, printre care ceramica ocupa un loc aparte.

Bounty Fair – targ de design romanesc

Bounty Fair adaposteste creatii de design romanesc (imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare, decoratiuni de interior, produse pentru copii) si branduri romanesti cu produse gourmet, naturale.
La Bounty Fair gasiti evenimente, situatii si oameni care sa va inspire, sa va trezeasca sentimente placute, sa va ajute sa visati constructiv. Toti cei care cauta bucatele de fericire in lucrurile frumoase din jur sunt recompensati cu “Bounty Fair”!
Clay Play Ceramica a fost alaturi de alti oameni frumosi cu produse inedite, autentic romanesti, sa incante privitorii cu ceramica unicat, lucrata in atelierul propriu si sa aduca bucurie cu roata olarului!

Clay Play la Agenda Bio. Ceramica unicat si ateliere pentru copii

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viata sanatos, atat pentru trup, cat si pentru minte si suflet.
Clay Play a fost prezenta in zona de targ, unde peste 50 de participanti au venit cu cele mai bune produse pentru o viata mai curata.
Si pentru ca mai natural decat pamantul ce poate fi, in timp ce adultii au ales dintre piesele de ceramica unicat de la standul nostru, copiii s-au jucat in voie cu lut la roata olarului.
Veselie si ceramica cu suflet intr-un cadru de poveste la Casa Universitarilor Bucuresti.

Ceramica Clay Play la Zilele Bucurestiului

Zilele Bucureştiului, eveniment cultural dedicat aniversării oraşului, se desfasoara in fiecare toamna, in diferite locuri frumoase din bucuresti, pentru a celebra micul Paris.
Clay Play Ceramica a participat cu bucurie in parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, la aniversarea cu fast si voie buna a orasului.
Ateliere de pictura pe ceramica, olarit si bineinteles ceramica lucrata manual in atelierul propriu.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.