CE SPUN ALTII DESPRE NOI

“Magie! Pura magie! Am ajuns la lutareala, cum i-a ramas vorba, din intamplare. Cu copii sau fara copii, bucuria e aceeasi! Pamant, apa, foc… Aici esti creator de Univers! Felicitari!

Andreea Mantea

Prezentator TV, Kanal D

“Azi este despre creație… si despre atelierul #ClayPlayCeramica. Aici cele 2 fetițe ale mele găsesc de fiecare dată momente speciale: de olărit, desenat, pictat și creație foarte multă!!
Și nu este vorba doar de ce am spus mai devreme ci pot descoperi la fetele mele “cealaltă” parte din caracterul lor unde acasă nu prea am timp si de ce nu pot spune.. si răbdarea necesarăsi sa fiu sinceră .. este mai bine ..cu altcineva!! Așa sunt mai libere in exprimări
Concluzia mea: un loc excelent pentru copii si nu numai!! Un loc special cu oameni frumoși.

Luminta Rosu

Mama Alexia & Oana

Un loc minunat , unde cei mici se pot relaxa sau își pot descoperi noi pasiuni . Cu siguranță vom reveni !! Mulțumim !

Anca Olaru

Educatoare Gradinita Lalac

Un loc unde mi ar fi placut sa ma aflu poate zilnic…unde fetita mea vine cu placere si plamadeste lucruri minunate cu oameni minunati!

Geanina Petchi

Mama Catrinel

Stresul din mediul urban lasă urme adânci în ființa noastră, care are nevoie din ce in ce mai mult sa de deconecteze de la viața de zi cu zi și să-și găsească o mângâiere.
Am avut acest privilegiu la Clay Play Ceramica, unde am învățat sa-mi folosesc mâinile pentru a crea ceva frumos.
Vă încurajez și vă îndemn să porniți in aventura olaritului, să simțiți parfumul lutului, sa ascultați șoaptele Pământului Mamă.

Adela Cucos

Medic dentist. Mama Andrei & Ioana, Mama Andrei & Ioana

Initial, am avut tendinta sa cred ca este un loc destinat copiilor. Asta a si fost motivul pentru care am calcat pragul atelierului, dar am descoperit apoi un loc plin de creativitate, de magie si de bucurie. M-am simtit “viu” in adevaratul sens al cuvantului, un creator al realitatii din jur! Multumesc, Clay Play!

Vasile Gabrian

Tatic, Membru Comunitatea Alfa