fbpx
ClayPlay.ro

Povestea noastra. Un vis devenit realitate.


Vezi Calendarul Evenimentelor
Locul unde sufletul te indeamna sa revii!

Clay Play Ceramica

“Sunt doua realizari de suflet, pe care mi le-am dorit nespus, la care am visat cu ochii deschisi si care, fara sa ma gandesc vreodata ca ar fi posibil si cum ar fi posibil, au devenit realitate. Ma refer in primul rand la atelierul de ceramica Clay Play, care vara asta implineste doi ani (…) Cu gandul de a avea propriul atelier cochetam de vreo 2 ani. Visam, pe bune, caci mintea mea nu intrevedea nici o varianta plauzibila de a face rost de bani. “Intamplator”, intre ghilimele, ca stii tu cum e cu intamplatorul asta, am avut ocazia sa particip la un curs de calificare de … citeste continuarea aici
Citeste continuarea…

Lutul aduce tot Universul in tine… nu ca nu ar fi deja 🙂 Bucurie, Rabdare, Dedicare, Relaxare, Transa, Contemplare, Viata, Suflet, Aici si Acum, Energie, Pasiune, Dorinta, Acceptare…te goleste de ganduri si te umple de simtire…

Si tot lutul, bata-l vina, scoate tot din tine… Angoasa, Nerabdare, Furie, Teama, Neacceptare, Greseala, Tipare, Ego…

Clay Play este mult mai mult decat despre producerea unui vas din lut. Clay Play este despre Emotie, este locul unde vii sa simti, sa te umpli de bucurie, sa te descarci, sa fii, doar atat! Nici nu e nevoie de mai mult!

Te poti intoarce sa iti iei obiectul pe care l-ai creat, sau sa il pictezi, sa il glazurezi – te vom invata cum- sau sa te joci din nou, si doar atat!

Noi nu iti primitem nimic, iti spunem doar ca, daca vei vrea sa faci un obiect cat mai bine proportionat sau o vaza inalta, va fi necesar sa vii de mai multe ori si sa te joci cu lutul. Daca vrei doar sa te joci si sa te bucuri de ceea ce iti ofera Pamantul, poti veni doar o data. Si gandindu-ne ca Bucuria va fi pe masura, suntem siguri ca vei reveni!

Te asteptam cu drag!

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.