fbpx
Fondator Clay Play Ceramica

Gabriela Hobeanu

Om. Mama de Ana. Vis. Veselie. Zambet. Cu lipici la copii. Omul care crede in potentialul infinit al fiecaruia, intr-o lume mai buna, ai carei creatori suntem chiar noi, unul cate unul.
” Lucrez cu copiii de 10 ani, de cand fetita mea avea aproape 4 ani, iar cu oamenii de toate vârstele de mai bine de 20 de ani.
Atelierul Clay Play, asa cum este astazi, l-am deschis in urma cu 5 ani. A pornit de la un vis. De fapt totul porneste de la un vis. Pentru care, atunci cand crezi cu adevarat in el, tot Universul comploteaza. După ce timp de 4 ani m-am perindat, din loc in loc, cu materialele dupa mine si am tinut ateliere, a aparut Clay Play, finantat cu fonduri europene. Locul unde au pasit oameni frumosi, locul unde am pus suflet si care este pentru mine acasa. Locul unde, cu mic cu mare, ne modelam visele.
Clay Play, ca orice business, a crescut odată cu noi, cei care am fost sau suntem în echipă și se transformă în fiecare zi, aducând bucurie, mai multă bucurie, și mai multă bucurie!
La baza sunt Psiholog, cu acreditare in Coaching, asta dupa ce am urmat vreo 4 ani visul tatalui meu, chimia. M-am predat Universului si primesc tot ceea ce îmi aduce, cu credința că fiecare lucru se întâmplă la timpul potrivit și cu un scop precis, chiar dacă înțelegerea noastră asupra lui apare poate mai târziu 🙂
Partener Clay Play

Mihai Semenescu

Spirit liber, pasionat de fotografie, de muzică, de viață, de tot frumosul din jurul nostru și nu în ultimul rând constructor iscusit, Mihai a bătut la ușa atelierului Clay Play la momentul potrivit – așa cum se întamplă totul în viață de altfel – atunci când aveam nevoie de o infuzie de nou, de o nouă energie, de o schimbare care să ducă atelierul și produsele Clay Play la următorul nivel.
Viziunea și îndrăzneala lui a adus în viețile noastre culoare și deschidere, a inchis capitole vechi și a deschis uși închise până atunci.
A venit să învețe și a rămas alături de noi, să învățăm unul de la altul, să creștem împreună, să ne clădim împreună viziunea comună asupra ceramicii, asupra ceea ce vrem să oferim de fapt. Nu doar o vază, nu doar o cană, nu doar un bol, nu doar un ceas făurit din ceramică, ci toată emoția, bucuria, exaltarea, dragostea, acceptarea artistului care creează, piesă cu piesă, dintr-o simplă bucată de pământ un întreg univers!
Social media Manager

Monica Tolbaru

Monica a venit la noi in urma cu un an cu un voucher cadou sa invete olaritul. A invatat mai mult decat atat, mai mult decat se astepta si a ramas cu noi.
De origine din Baia Mare, Monica a venit in Bucuresti sa isi caute calea. Si-a gasit-o intr-un atelier micut si cochet, unde timpul trece altfel si limitele nu exista!
A lucrat multi ani cu copiii si joaca cu lutul a devenit o pasiune imediat ce a modelat prima bucata de lut.
Impreuna cream forme noi, dam viata visurilor noastre si ne bucuram de starea de prezenta pe care ne-o da lutul.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.