fbpx
Fondator Clay Play Ceramica

Gabriela Hobeanu

Om. Mama de Ana. Vis. Veselie. Zambet. Cu lipici la copii. Omul care crede in potentialul infinit al fiecaruia, intr-o lume mai buna, ai carei creatori suntem chiar noi, unul cate unul.
” Lucrez cu copiii de 6 ani, de cand fetita mea avea aproape 4 ani. Intr-o zi, Zina, o buna prietena, dupa ce a fost in tabara cu noi, mi-a scris asa ” Draga mea, cred ca ti-ai gasit vocatia. Ce faci tu cu copiii este minunat!” Si mi-am dat seama ca asa este. Daca maine as castiga la loto tot asta as face. Bucuria si implinirea pe care o am alaturi de copii este greu de pus in cuvinte.
Atelierul Clay Play, asa cum este astazi, l-am deschis in urma cu 4 ani. A pornit de la un vis. De fapt totul porneste de la un vis. Pentru care, atunci cand crezi cu adevarat in el, tot Universul comploteaza. Timp de 4 ani m-am perindat, din loc in loc, cu materialele dupa mine si am tinut ateliere. Apoi a aparut Clay Play, finantat cu fonduri europene. Locul unde au pasit oameni frumosi, locul unde am pus suflet si care este pentru mine acasa. Locul unde, cu mic cu mare, ne modelam visele.
La baza sunt Psiholog, cu acreditare in Coaching, asta dupa ce am urmat vreo 4 ani visul tatalui meu, chimia. Ceea ce vreau, mai presus decat orice, este sa aduc valoare in viata copilului meu si a copiilor vostri, sa fiu langa ei, in drumul lor catre Infinit.”
Trainer ceramist

Iuliu Virtopeanu

“Arta se adreseaza prin intermediul simturilor si al ratiunii si are impact la nivelul constient si inconstient, are rol educativ, formator de etica, initiator de concepte.”
Absolvent al UNARTE Facultatea de Arte Decorative si Design, Sectia Ceramica, Sticla, Metal in anul 1999, membru al Uniunii Artistilor Plastici Romania. Cu numeroase participari la Expozitii de Arta in tara si in strainatate, Iulian surprinde in lucrarile lui emotia clipei, poezia unui obiect, miscari sau imagini, magia unui sunet, a unei lumini.
S-a nascut in Bucuresti, intr-o societate, la vremea aceea, inchisa, cenusie. A cautat dintotdeauna libertatea, a gasit-o in carti, in piese de teatru, in filme, in concerte de muzica, in expozitiile de arta. Toate acestea l-au format si l-au facut sa isi doreasca un statut de artist, greu de obtinut, dar cu un grad ridicat de exprimare al libertatii personale.
Explorator de sentimente, simboluri, stari de spirit, emotie, poezie, acel moment de catharsis, care ramane si se acumuleaza tainic, hrana pentru minte si spirit.
Coordonator evenimente

Raluca Maria Udriste

Sunt Maria Raluca. Tehnician cadastru-topograf! Nu va faceti griji, chiar suna complicat si oricum nu am profesat niciodata :)))
Acum multi ani am hotarat sa fac ceea ce imi place, ceea ce imi doresc. Si a iesit joaca cu lutul. De fapt joaca cu copiii. Sa te joci inseamna sa descoperi. Sa descoperi inseamna sa inveti. Asta am facut in ultimii opt ani, m-am jucat, am invatat am experimentat impreuna cu copii si adulti, intru-un orasel de pe malul Dunarii numit Calafat.
Imi place sa visez, copii ma fac sa visez. Imaginatia lor ma face sa visez, apoi las mainile sa “lucreze,, imaginatia sau invers. Da, copiii sunt importanti in viata fiecaruia dintre noi, asa ca suntem obligati sa le punem clipa de clipa cate un strop cate un strop de bucurie creativa.
“Imaginatia este ceva magic, n-are nicio problema sa locuiasca intr-u spatiu mult mai mic decat ea. E ca si cum un elefant adevarat ar incapea intr-o cutie de chibrituri obisnuita. Elefantul e imaginatia, cutia de chibrituri e capul nostru” (Iulian Tanase)
Asta incerc sa fac la fiecare intalnire cu lutul. Sa deschid cutia de chibrituri pentru fiecare copil sau adult in parte si sa ii las sa-si creasca fantasticul elefantel numit Imaginatie.
Asa ma incarc eu cu energie si bucurie.
Coach. Trainer activitati copii

Ana Maria Ilie

“Dincolo de certificari, diplome si cursuri, sunt Ami Coach pentru Suflet. Sunt coach Creative Coaching Camp. Sunt un om al emotiilor. Sunt omul cuvintelor, care a ratacit mult timp in lumea cifrelor. Sunt fotograf al sufletelor, al oamenilor, al naturii si al emotiilor.
Nu stiu daca ai trait vreodata un moment in care pur si simplu simti ca ti se schimba viata de la o secunda la alta “doar” pentru ca ai vindecat rana copilului interior si i-ai oferit ce avea nevoie, fie iubire, atentie, caldura, etc. Sentimentul din acele clipe, precum si modul in care ti se schimba viata sunt uimitoare.
Si dupa multe astfel de momente traite, m-am intrebat cum as putea sa ajung mai repede la sursa, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa asteptam uneori chiar zeci de ani pentru a ne vindeca.
Raspunsul mi-a venit imediat, sa lucrez cu copiii, astfel incat ei sa invete sa isi identifice emotiile, sa povesteasca despre felul in care s-au simtit intr-o situatie, sa inteleaga legatura dintre ganduri, emotii, comportamente, sa isi vindece ranile atunci cand apar si nu sa le poarte cu ei ani de zile.
Si aceasta e magia. Cu fiecare sclipire pe care o vad in ochii unui copil cu care lucrez, cu fiecare samanta de incredere, curaj, deschidere, iubire, iertare care se sadeste in sufletului lui, cu fiecare moment in care isi da voie sa viseze, fara sa se intrebe daca pentru cei de langa el visului lui este posibil sau nu, stiu ca sunt pe drumul sufletului meu.
Social media Manager

Laura Sofia Pirvu

Omul din spatele a ceea ce se vede. Grafica, social media, promovare, marketing. Nu e gata nimic pana nu este perfect, asa cum stie ea ca trebuie facut.
S-a nascut in Hunedoara si a venit in Bucuresti de mai bine de 15 ani. A lucrat mult timp la Elle Pret a Porter si Naf-Naf apoi si-a perfectionat abilitatile de marketing in strainatate.
Acum lucreaza pe cont propriu si ceea ce face face bine, foarte bine. Proaspata mamica de Sofia Eleni, 1 an, organizata, perfectionista, se ocupa de tot ceea ce inseamna promovarea atelierului Clay Play. Adica ea este vinovata de faptul ca atelierele noastre ajung la urechile voastre.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.