fbpx
Fondator Clay Play Ceramica

Gabriela Hobeanu

Om. Mama de Ana. Vis. Veselie. Zambet. Cu lipici la copii. Omul care crede in potentialul infinit al fiecaruia, intr-o lume mai buna, ai carei creatori suntem chiar noi, unul cate unul.
” Lucrez cu copiii de 10 ani, de cand fetita mea avea aproape 4 ani, iar cu oamenii de toate vârstele de mai bine de 20 de ani.
Atelierul Clay Play, asa cum este astazi, l-am deschis in urma cu 5 ani. A pornit de la un vis. De fapt totul porneste de la un vis. Pentru care, atunci cand crezi cu adevarat in el, tot Universul comploteaza. După ce timp de 4 ani m-am perindat, din loc in loc, cu materialele dupa mine si am tinut ateliere, a aparut Clay Play, finantat cu fonduri europene. Locul unde au pasit oameni frumosi, locul unde am pus suflet si care este pentru mine acasa. Locul unde, cu mic cu mare, ne modelam visele.
Clay Play, ca orice business, a crescut odată cu noi, cei care am fost sau suntem în echipă și se transformă în fiecare zi, aducând bucurie, mai multă bucurie, și mai multă bucurie!
La baza sunt Psiholog, cu acreditare in Coaching, asta dupa ce am urmat vreo 4 ani visul tatalui meu, chimia. M-am predat Universului si primesc tot ceea ce îmi aduce, cu credința că fiecare lucru se întâmplă la timpul potrivit și cu un scop precis, chiar dacă înțelegerea noastră asupra lui apare poate mai târziu 🙂
Trainer ceramist

Iuliu Virtopeanu

“Arta se adreseaza prin intermediul simturilor si al ratiunii si are impact la nivelul constient si inconstient, are rol educativ, formator de etica, initiator de concepte.”
Absolvent al UNARTE Facultatea de Arte Decorative si Design, Sectia Ceramica, Sticla, Metal in anul 1999, membru al Uniunii Artistilor Plastici Romania. Cu numeroase participari la Expozitii de Arta in tara si in strainatate, Iulian surprinde in lucrarile lui emotia clipei, poezia unui obiect, miscari sau imagini, magia unui sunet, a unei lumini.
S-a nascut in Bucuresti, intr-o societate, la vremea aceea, inchisa, cenusie. A cautat dintotdeauna libertatea, a gasit-o in carti, in piese de teatru, in filme, in concerte de muzica, in expozitiile de arta. Toate acestea l-au format si l-au facut sa isi doreasca un statut de artist, greu de obtinut, dar cu un grad ridicat de exprimare al libertatii personale.
Explorator de sentimente, simboluri, stari de spirit, emotie, poezie, acel moment de catharsis, care ramane si se acumuleaza tainic, hrana pentru minte si spirit.
Partener Clay Play

Mihai Semenescu

Spirit liber, pasionat de fotografie, de muzică, de viață, de tot frumosul din jurul nostru și nu în ultimul rând constructor iscusit, Mihai a bătut la ușa atelierului Clay Play la momentul potrivit – așa cum se întamplă totul în viață de altfel – atunci când aveam nevoie de o infuzie de nou, de o nouă energie, de o schimbare care să ducă atelierul și produsele Clay Play la următorul nivel.
Viziunea și îndrăzneala lui a adus în viețile noastre culoare și deschidere, a inchis capitole vechi și a deschis uși închise până atunci.
A venit să învețe și a rămas alături de noi, să învățăm unul de la altul, să creștem împreună, să ne clădim împreună viziunea comună asupra ceramicii, asupra ceea ce vrem să oferim de fapt. Nu doar o vază, nu doar o cană, nu doar un bol, nu doar un ceas făurit din ceramică, ci toată emoția, bucuria, exaltarea, dragostea, acceptarea artistului care creează, piesă cu piesă, dintr-o simplă bucată de pământ un întreg univers!
Social media Manager

Laura Sofia Pirvu

Omul din spatele a ceea ce se vede. Grafica, social media, promovare, marketing. Nu e gata nimic pana nu este perfect, asa cum stie ea ca trebuie facut.
S-a nascut in Hunedoara si a venit in Bucuresti de mai bine de 15 ani. A lucrat mult timp la Elle Pret a Porter si Naf-Naf apoi si-a perfectionat abilitatile de marketing in strainatate.
Acum lucreaza pe cont propriu si ceea ce face face bine, foarte bine. Proaspata mamica de Sofia Eleni, 1 an, organizata, perfectionista, se ocupa de tot ceea ce inseamna promovarea atelierului Clay Play. Adica ea este vinovata de faptul ca atelierele noastre ajung la urechile voastre.

Copyright Clayplay © 2018. Proudly made by SOTA360.