OLARIT SI MODELAJ PENTRU ADULTI

O ocazie unica să te familiarizezi cu tehnicile de olarit sau modelaj in lut într-o atmosferă relaxantă și creativă.

Poti veni la Clay Play sa te joci cu lutul fie ca esti incepator, ai mai lucrat la roata olarului, sau te pricepi bine de tot si vrei sa exersezi.

In prezenta unui trainer vei invata sa:

-pregatesti lutul pentru olarit

-centrezi lutul pe roata electrica

-sa ”deschizi” bucata de lut deja centrata pe roata

-ridici un cilindru

-creezi diferite forme la roata (vaza, farfurie, cana etc)

-construiesti un vas pe rotativa manuala, din suluri de lut

-decorezi un vas cu pigmenti speciali pentru ceramica

Desi este nevoie de multa practica pentru a reusi sa creezi obiecte bine centrate, cu forme bine conturate, olaritul este o activitate care te deconecteaza de la stresul zilnic, te conecteaza cu natura, cu simturile tale, oferindu-ti momente de  relaxare si bucuria creatiei!

Te asteptam sa vii sa te murdaresti (chiar te vei murdari), singur sau impreuna cu gasca ta de prieteni, sa simti parfumul lutului, vibratia lui, sa fii pregatit sa te joci si iti garantam ca te vei intoarce!

PICTURA PE CERAMICA PENTRU ADULTI

Clay Play Ceramica  iti ofera o gama larga de produse din ceramica lucrate in atelierul propriu, gata arse, tocmai bune de pictat sau glazurat.

Fiecare produs este unicat. Poti alege o vaza, o cana, o farfurie, un magnet, un cosulet, o figurina etc din lut, pe care sa o pictezi cu vopsea pe baza de apa sau cu engobe si glazuri speciale pentru ceramica.

Te asteptam cu toate materialele necesare pentru a iti crea obiectul exact asa cum iti doresti si te vom invata tot felul de tehnici de lucru care iti vor incita imaginatia si te vor face sa revii la noi, de fiecare data, cu bucurie si entuziasm!

In cazul in care vrei sa iti creezi obiectul din lut chiar tu, de la zero, o poti face!

Programeaza-te la o ora de olarit sau modelaj, creeaza obiectul apoi hai sa il pictezi! Iti promitem ca cea mai buna cafea bauta vreodata este cea pe care o bei dintr-o cana facuta chiar de tine!

TEAM BUILDING 

Relaxare, creativitate, o experiență unică, deosebită, un respiro de la ritualurile zilnice în timp ce vă consolidați echipa!

Vă invităm la o zi plină de imaginație în care puteți experimenta diferite tehnici de lucru cu lutul: olărit, tehnici modelaj fără roata olarului, călătorii fascinante prin ceramica tradițională românească și nu numai! .

Putem organiza team building-uri de 2, 4, 6 sau 8 ore în funcție de ceea ce vă doriți.

Workshop-ul va fi customizat în funcție de preferințele dvs, cuprinzând una sau mai multe tehnici de modelaj/olărit și decorare.

Vă punem la dispoziție toate materialele, instrumentele si materiile prime necesare lucrului precum și unul sau doi traineri ce vă vor fi la dispoziție pe toată durata evenimentului.

Toate piesele create vor fi arse și le puteți ridica de la noi în aprox 3-4 săptămâni.

Prețul variază în funcție de pachetul ales. Cere o oferta personalizata!

NOU! Dezvoltare personala prin coaching

Acum poti sa iti programezi si sa iti rezervi un loc la urmatoarea sedinta direct de pe site!