ATELIERE DE OLARIT, MODELAJ SI PICTURA PENTRU COPII SI ADULTI

REZERVA-TI UN LOC ACUM!
Loading Evenimente

Evenimente viitoare

Evenimente Search and Views Navigation

Găsește Evenimente

Eveniment Views Navigation

Cauta

septembrie 2018

Curs de Ceramica adulti si copii 10+

28 septembrie | Ora: 18:00 - 19:30
|Recurring Eveniment (See all)

An event every week that begins at 6:00pm on vineri, repeating until 26/10/2018

Atelier ClayPlay, Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google
80lei
curs ceramica

Olarit, constructie manuala de vase din suluri si foi de lut, tehnici de engobare! Un curs de ceramica de baza, fascinant, pentru copii peste 10 ani si adulti! In fiecare vineri te asteptam la un curs de ceramica unde vei invata treptat sa faci tot felul de piese din boluri de baza si vei invata cum sa dai culoare si diverse forme sculpturale. Fiecare sedinta are o durata 90 min. Ce vei invata… Olarit si engobare pe roata Constructie manuala…

Află mai mult »

Lumea Circului. Atelier Modelaj copii 5+

29 septembrie | Ora: 11:00 - 12:30
Atelier ClayPlay, Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google
60lei 10 tickets left
clovn din lut

Sambata 29 Septembrie 2018 intram in Lumea Circului. Atelier de modelaj pentru copii 5+ani si adulti creativi. Hai sa inveti cum sa faci jonglerii si giumbuslucuri cu lutul astfel incat ca printr-o magie modelata sa apara un clovn. Vei modela tridimensional din lut un clovn, totodata vei invata despre proportii si perspectiva. Apoi, il vei decora cu cat mai multe detalii vesele sa devina cel mai magic si haios clovn. Atelierul se desfasoara cu maxim 10 participanti Durata atelierului este…

Află mai mult »

octombrie 2018

Atelier de Olarit. Copii 8+ si adulti

2 octombrie | Ora: 18:00 - 19:00
Atelier ClayPlay, Strada Nerva Traian nr 4
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google
45lei 3 tickets left
olarit pentru toarte varstele

Te asteptam la atelier la o ora de lucru la roata olarului! Timp de lucru: 50 min. Cost: 45 lei Varsta: copii +8 ani si adulti Creativitate, bucurie, conectare cu ajutorul unui mestesug vechi de mii de ani! Vei lucra la roata de olarit sub indrumarea unui trainer. Fiecare participant va lucra individual la roata de olarit pe parcursul unei ore intregi! Vei invata miscarile de baza in olarit: centrarea, deschiderea vasului, inaltarea vasului si  subtierea peretilor, folosirea instrumentelor de…

Află mai mult »
+ Exportă evenimente

Clay Play Ceramica este locul unde te vei conecta cu tine insuti, te vei bucura de magia lutului, formelor si culorilor.

Cursurile noastre de olarit, modelaj in lut, pictura si dezvoltare personala prin coaching se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Lucram cu grupuri sau individual. Puteti veni la noi sau ne deplasam noi la voi!

Te invitam la o ora de relaxare, bucurie, creatie!

ACTIVITATI IN SCOLI SI GRADINITE

Organizam activitati optionale si workshopuri de Olarit, Modelaj, Pictura si dezvoltare personala prin Coaching pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4 -14 ani.

PETRECERI CREATIVE

Vrei o petrecere altfel pentru copilul tau?  Organizam petreceri creative pentru copilul tau. Putem organiza petrecerea copilului tau la sediul nostru sau venim la voi!

TABERE CLAY PLAY

Ai intre 7-12 ani? Hai si tu intr-o tabara “pe bune” si iti promitem ca vei deveni dependent! Taberele de Creative Coaching Camp se desfasoara pe tot parcursul anului!

COACHING PENTRU COPII SI ADULTI

Activități de Life Coaching individuale și de grup pentru copii peste 8 ani și adolescenti cu frecvența săptămânală, parte teoretică de 20% și aplicații practice 80%.

Magie! Pura magie! Am ajuns la lutareala, cum i-a ramas vorba, din intamplare. Cu copii sau fara copii, bucuria e aceeasi! Pamant, apa, foc… Aici esti creator de Univers! Felicitari!

Andreea Mantea

Prezentator TV, Kanal D

” Un loc special, cu o energie aparte si oameni frumosi. Am fost de cateva ori si zau ca o sa mai vin! Sa faci chiar tu, cu mainile tale, dintr-o simpla bucata de pamant, un obiect, oricat de mic sau de stramb este ceva!”

Victor Slav

Prezentator TV, Kanal D

“Copiii au petrecut cateva ore minunate in compania Ellei si a mainilor ei dibace. Am apreciat rabdarea si entuziasmul ei de a insoti fiecare copil in parte in aventura lor “cleioasa”. Revenim cu drag, oricand, la atelierul vostru”

Anca Gont Marin

Fondator Gradinita, "Lalac"