Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Scoala de Vara pentru copii intre 5 si 14 ani. ARTA LUMII

14 august | Ore: 11:00 - 16 august | Ore: 13:00

150 RON

  Saptamana aceasta vom continua calatoria in jurul lumii prin arta analizand ceea ce putem învăța din diferite culturi și tradiții și cum să integram unele dintre stilurile lor artistice în lucrarile noastre.

Program si Tematica 14 August – 16 August 2018

14 August – 11.00-13.00

Astazi ne vom bucura explorand arta Indiei. Vom modela un elefant. Apoi il vom picta in culori puternice in modele specifice culturii Indiene. Stiati ca elefantii in hinduism si in cultura indiana sunt un simbol al puterii intelectuale si o forta mentala robusta?

15 August – 11.00-13.00

   A doua zi a acestei saptamani vom calatori tocmai in Mexic si vom invata despre minunata pictorita Frida Kahlo si arta ei. Modelam o masca in stilul Fridei cu multe flori si culori.

16 August – 11.00-13.00

  In aceasta ultima zi a calatoriei noastre in jurul lumii vom poposi unde altundeva decat in Maramures. Vom cunoaste traditiile si cultura zonei modeland papusi din lut pe care vom pune portul popular maramuresean.

Saptamana viitoare vor fi gata de luat acasa, cu grija si dragoste, dupa ce au trecut prin proba focului! Dar nu inainte de a fi expuse, poate chiar vandute – de ce nu 🙂 – in spatiul din Parcul Lumea Copiilor, unde o parte din Centrul Clay Play isi are  resedinta pe perioada verii.

Astfel, atat creatorii obiectelor cat si privitorii, sa se poata bucura de munca si iscusinta lor.

Cost program 14, 15, 16 august – 150 LEI

Toate materialele si arderile sunt incluse.

*Achizitionarea biletelor se face online, folosind optiunile de mai jos si NU necesita existenta sau creerea unui cont pentru site-ul nostru. Prin achizitionarea unui bilet sunteti de acord cu termenii si conditiile precum si politica de prelucrare a datelor personale.

 

 

Iti place? Recomanda-ne!

Detalii

Începere:
14 august | Ore: 11:00
Se termină:
16 august | Ore: 13:00
Preţ:
150 RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , , ,

Loc de întâlnire

Atelier ClayPlay
Strada Nerva Traian nr 2
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google

Bilete