Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Scoala de Vara pentru copii intre 5 si 14 ani. ARTA LUMII

7 august | Ore: 11:00 - 9 august | Ore: 13:00

150 RON

 In aceasta saptamana ne vom bucura de o calatorie explorand diferite tari prin arta. Din Peru in India vom cauta sa intelegem ceea ce putem învăța din diferite culturi și tradiții și cum să încorporăm unele dintre stilurile lor artistice în munca noastră.

Program si Tematica 07 August – 09 August 2018

07 August – 11.00-13.00

In prima zi calatorim in Peru unde vom invata cu ajutorul locuitorilor sai blanzi sa cream o farfurie “croita” dintr-o foaie de lut pe care apoi o vom picta cu o lama. Nu cu o lama care taie, ci cu acel animalut care seamana cu un catel caniche cu picioare lungi si care, nu va vine sa credeti, scuipa. Daa, pentru a se apara scuipa :))

08 August – 11.00-13.00

A doua zi vom calatori prin jungla, tocmai in Australia unde vom descoperi arta aborigenilor. Astazi vom invata sa modelam si sa pictam un gecko sau o broasca tropicala utilizand modele de arta aborigena.

09 August – 11.00-13.00

In a treia zi vom ajunge in Africa. Vedeti ce mica este lumea si ce repede putem calatori cu ajutorul artei? In Africa vom sarbatori Regele Junglei, Leul. Folosind lutul vom sculpta fața leului, vom învăța tehnicile de modelaj cu ajutorul mâinilor si diferitelor ustensile.

Saptamana viitoare vor fi gata de luat acasa, cu grija si dragoste, dupa ce au trecut prin proba focului! Dar nu inainte de a fi expuse, poate chiar vandute – de ce nu 🙂 – in spatiul din Parcul Lumea Copiilor, unde o parte din Centrul Clay Play isi are  resedinta pe perioada verii.

Astfel, atat creatorii obiectelor cat si privitorii, sa se poata bucura de munca si iscusinta lor.

 

Cost program 07, 08, 09 august – 150 LEI

Toate materialele si arderile sunt incluse.

*Achizitionarea biletelor se face online, folosind optiunile de mai jos si NU necesita existenta sau creerea unui cont pentru site-ul nostru. Prin achizitionarea unui bilet sunteti de acord cu termenii si conditiile precum si politica de prelucrare a datelor personale.

Iti place? Recomanda-ne!

Detalii

Începere:
7 august | Ore: 11:00
Se termină:
9 august | Ore: 13:00
Preţ:
150 RON
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , , , , ,

Loc de întâlnire

Atelier ClayPlay
Strada Nerva Traian nr 2
Bucuresti, Bucuresti 031126 România
+ Harta Google

Bilete